Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!
*Dit proces duurt maar enkele seconden.*
Het interieuradvies is vrijblijvend!

"Vriendelijk, klantgericht en goede adviezen. In staat zich in de woonwensen van anderen te verplaatsen."

"In deze stad kan je op het plein de mooiste sfeervolle woonwinkel vinden waar je gratis kosteloos intérieur advies kan krijgen"

"De Woonstee Tiel is sterk in zijn interieuradvies. Daarbij kijken we samen met de klant wat hun persoonlijke woonwensen zijn en worden deze samengevoegd tot een mooi samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik."

Waarom een interieuradvies?
Als u het moeilijk vind om uw (nieuwe) huis een ander interieur te geven, dan is een interieuradvies ideaal! Bij het maken van een interieuradvies, vragen wij wat de klant zelf in gedachte heeft qua verschillende stijlen.
Aan de hand van deze wensen zoeken wij de beste en mooiste producten uit die ervoor zorgen dat uw huis er compleet anders uit ziet!


Wie is De Woonstee?

Sinds het jaar 2000 is De Woonstee een begrip in Tiel en omstreken.
Wij zijn specialist op het gebied van interieur ontwerp en styling, maatwerk in meubelen en leverancier van vele vooraanstaande merken.
Door de jaren heen hebben wij een enorm klanten bestand opgebouwd waar wij enorm trots op zijn. Vanuit het gehele land komen mensen onze showroom bezoeken. 
Sinds april 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuwe showroom! 
Het adres is de Markt 6-8, Tiel.

Hoe voeren we dit uit?

Arjan Schaap, eigenaar van De Woonstee, tekent graag de ideale oplossing voor u uit. Dit kan zowel in de showroom onder het genot van een kop koffie of thee, of bij u thuis. 

Een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat voor iedereen. Arjan is ervaren in het vertalen van uw woonwensen naar uw droominterieur.
Daarnaast hebben wij een team van stylisten dat langs komt bij u thuis om de styling af te maken of om een vrijblijvend advies te geven in onze showroom. Onder styling verstaan we accessoires, grotere of kleinere, die het interieur af maken. Met accessoires breng je het interieur nog verder tot leven om zo uiteindelijk bij het ultieme ‘thuisgevoel’ te komen.


Veelgestelde vragen:

"Wat kost een interieuradvies?" 
​Niets! Onze interieuradviezen zijn vrijblijvend! 

"Waar vind het interieuradvies plaats?"
Het interieuradvies kan zowel bij u thuis als in de winkel onder genot van een kop koffie of thee!

"Wat is het voordeel van een interieuradvies?"
​Wij vinden een interieuradvies een groot voordeel voor de klant omdat de interieuradviseur een plan gaat maken op basis van uw wensen, de interieuradviseur kijkt welke meubels er het beste past bij uw wensen passen en maakt een volledig plan om uiteindelijk uw woonwensen te vervullen!
Boek Hier Uw Gratis Interieuradvies!

Copyright 2021 - De Woonstee- Alle Rechten Voorbehouden

Markt 6-8
4001 AS Tiel